Петима души от едно семейство загинаха, след като скочиха в кладенец,

...
Петима души от едно семейство загинаха, след като скочиха в кладенец,
Коментари Харесай

Петима загинаха, спасявайки паднала в кладенец котка

Петима души от едно семейство починаха, откакто скочиха в бунар, в опит да спасят домашната си котка. 

Трагедията се разиграва във вторник вечерта, откакто общо шестима души се хвърлили в бунар, за който се оповестява, че е бил употребен като яма за биогаз с скотски боклуци в село Вадки, Махаращра, Индия.

Според локалните медии котката е паднала в огромния бунар към 17:00 ч., след което членовете на семейство Кале са влезнали в цялостната с отрова дупка в опит да спасят котарака.

Един от членовете на фамилията е влезнал пръв в кладенеца, след което са го последвали още четирима, само че в последна сметка са останали в капан. Накрая шести човек се притекъл на помощ, само че без триумф. 

Жертвите са разпознати като Маник Кале, на 65 година, синът на Маник Сандип, на 36 година, Анил Кале, на 53 година, синът на Анил Баблу, на 28 година, и Бабасахеб Гайквад, на 36 година

Дхананджай Джадхав, старши полицейски офицер от полицейския сектор в Неваса, Ахмеднагар, съобщи:

" Спасителният екип откри труповете на петима от шестимата души, които скочили един след различен в зарязан бунар, в който се съхранявали скотски боклуци, до момента в който се опитвали да спасят котка ".

След спускането на петимата членове на семейство Кале в ямата към избавителната задача се включил шести човек, който по знамение оживял.

Той влезнал в кладенеца с въже, вързано към кръста му и евентуално по този начин е оживял - допълват от полицията.

" Той е бил ранен по време на избавителната акция, изваден е и е откаран в болница за лекуване ", става още ясно от изказването на управляващите в Индия.

Единственият оживял е разпознат като Виджай Маник Кале, на 35 години, също член на фамилията, което е починало при трагичния случай.

Съобщава се, че той е в устойчиво положение след лекуване в държавна болница.

Властите подозират, че групата от петима души е изпаднала в безсъзнание в резултат на отровните газове, предавани от животинските боклуци, намиращи се в кладенеца.

Местните управляващи оповестяват, че хората наоколо в селото са чули стоновете и виковете за помощ на фамилията.

Според Times of India едно тяло е било извадено от токсичната наслойка към 23:00 ч. във вторник вечерта, а останалите четири тела са били извадени през идващите час и половина.

Високопоставени чиновници обявиха, че две огромни смукателни помпи от общинската корпорация на Ахмеднагар са били употребявани за премахване на тинята, с цел да се стигне до жертвите, като на мястото на случая са били готови пет коли за спешна помощ.

От полицията оповестиха, че сега тече следствие по случая.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР